Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Déjeuner au bord du lac : que mangeait-on à Chens-sur-Léman 1000 ans avant notre ère ?

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-03216495
Contributor : Carine Carpentier Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, May 4, 2021 - 9:56:20 AM
Last modification on : Wednesday, May 5, 2021 - 3:34:18 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03216495, version 1

Relations

Citation

Sylvie Cousseran-Néré, Eric Néré, Manon Cabanis, Dominique Lalai, Christelle Mougin, et al.. Déjeuner au bord du lac : que mangeait-on à Chens-sur-Léman 1000 ans avant notre ère ?. Autour de la table. L’alimentation à l’âge du Bronze et au premier âge du Fer : Journée thématique de l'APRAB, Ginette Auxiette; Caroline Mougne; Rebecca Peake; Françoise Toulemonde, Mar 2017, Musée d’Archéologie Nationale à Saint-Germain-en-Laye, France. pp.194-201. ⟨hal-03216495⟩

Share

Metrics

Record views

42