Conference Papers
Year : 2020
Carine Carpentier : Connect in order to contact the contributor
https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-03216495
Submitted on : Tuesday, May 4, 2021-9:56:20 AM
Last modification on : Friday, March 24, 2023-2:53:21 PM
Dates and versions
Identifiers
- HAL Id : hal-03216495 , version 1
Cite
Sylvie Cousseran-Néré, Eric Néré, Manon Cabanis, Dominique Lalai, Christelle Mougin, et al.. Déjeuner au bord du lac : que mangeait-on à Chens-sur-Léman 1000 ans avant notre ère ?. Autour de la table. L’alimentation à l’âge du Bronze et au premier âge du Fer : Journée thématique de l'APRAB, Ginette Auxiette; Caroline Mougne; Rebecca Peake; Françoise Toulemonde, Mar 2017, Musée d’Archéologie Nationale à Saint-Germain-en-Laye, France. pp.194-201. ⟨hal-03216495⟩
Collections
38
View
0
Download