HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Saveurs végétales de l’âge du Bronze : d’Est en Ouest, le goût du changement

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-03216465
Contributor : Carine Carpentier Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, May 4, 2021 - 9:32:06 AM
Last modification on : Thursday, May 19, 2022 - 3:45:39 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-03216465, version 1

Citation

Françoise Toulemonde, Elsa Neveu, Marie-France Dietsch, Véronique Zech-Matterne. Saveurs végétales de l’âge du Bronze : d’Est en Ouest, le goût du changement. Autour de la table. L’alimentation à l’âge du Bronze et au premier âge du Fer : Journée thématique de l'APRAB, Ginette Auxiette; Caroline Mougne; Rebecca Peake; Françoise Toulemonde, Mar 2017, Musée d’Archéologie Nationale à Saint-Germain-en-Laye, France. pp.39-66. ⟨hal-03216465⟩

Share

Metrics

Record views

77