Conference Papers
Year : 2020
Carine Carpentier : Connect in order to contact the contributor
https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-03216465
Submitted on : Tuesday, May 4, 2021-9:32:06 AM
Last modification on : Friday, May 26, 2023-11:18:08 AM
Dates and versions
Identifiers
- HAL Id : hal-03216465 , version 1
Cite
Françoise Toulemonde, Elsa Neveu, Marie-France Dietsch, Véronique Zech-Matterne. Saveurs végétales de l’âge du Bronze : d’Est en Ouest, le goût du changement. Autour de la table. L’alimentation à l’âge du Bronze et au premier âge du Fer : Journée thématique de l'APRAB, Ginette Auxiette; Caroline Mougne; Rebecca Peake; Françoise Toulemonde, Mar 2017, Musée d’Archéologie Nationale à Saint-Germain-en-Laye, France. pp.39-66. ⟨hal-03216465⟩
Collections
92
View
0
Download