HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Évolution d’un terroir à l’âge du Fer dans la région de Caen

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-02060637
Contributor : Chris-Cécile Besnard-Vauterin Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, March 7, 2019 - 3:09:11 PM
Last modification on : Wednesday, April 27, 2022 - 4:49:00 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-02060637, version 1

Citation

Chris-Cécile Besnard-Vauterin, Elven Le Goff. Évolution d’un terroir à l’âge du Fer dans la région de Caen. Gérard Aubin, Charles Tanguy Le Roux, Cyril Marcigny (dir.). Sur le terrain avec les archéologues : 30 ans de découvertes dans l'Ouest de la France, Presses Universitaires de Rennes, pp.122-123, 2018. ⟨hal-02060637⟩

Share

Metrics

Record views

61