HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Les cuisines et l’alimentation dans un château breton au moyen-âge et à l’époque moderne d’après l’archéologie : L’exemple du château du Guildo (Côtes-d’Armor) du XIe au XVIIe siècle

Complete list of metadata

https://hal-inrap.archives-ouvertes.fr/hal-01774488
Contributor : Laurent Beuchet Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, April 23, 2018 - 4:12:08 PM
Last modification on : Wednesday, April 27, 2022 - 3:58:43 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-01774488, version 1

Citation

L. Beuchet, Benoît Clavel. Les cuisines et l’alimentation dans un château breton au moyen-âge et à l’époque moderne d’après l’archéologie : L’exemple du château du Guildo (Côtes-d’Armor) du XIe au XVIIe siècle . Châteaux, cuisines et dépendences, 2012, Périgueux, France. p. 103-120. ⟨hal-01774488⟩

Share

Metrics

Record views

140